OOGSTDiners
Kraakverse, biologisch geteelde ingrediënten, verwerkt tot een kunstpalet aan smaken op uw bord, opgediend in de gezelligheid van de serre waarin ze gekweekt zijn. Dat zijn onze serrediners in een notendop. Onze culinaire partner Atelier Vuur haalt op 22, 23 en 24 augustus het beste uit onze oogst om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Neem plaats, ontdek en geniet.
7-gangen diner
Vegetarisch of vlees/vis- Onze 7-gangen menu’s zijn zorgvuldig samengesteld op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten uit onze eigen moestuin. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de natuur.
Wanneer? Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 augustus, aankomst tussen 18u00 en 19u00
Er is keuze tussen een vegetarisch menu of een menu met vlees en vis.Reserveren is verplicht – plaatsen zijn beperkt
VOORSCHOT
Om onze inspanningen tegen voedselverspilling te ondersteunen en inkomstenverlies bij laattijdige annulering te voorkomen, vragen we een voorschot van 40 euro bij het reserveren van je plaats. Dit voorschot kan worden terugbetaald bij annulering tot 1 week voor het diner.
UNIEKE locatie
Geniet van heerlijke gerechten in een unieke sfeer. In de serre dineer je tussen de groenten die op je bord verschijnen. Onze gepassioneerde chefs vertellen je graag meer over de herkomst en bereiding van de gerechten.
Lokale dranken
Onze drankenkaart is lokaal en biologisch samengesteld. Van verfrissende mocktails en cocktails met ingrediënten uit onze eigen serre, tot homemade limonades, ice tea en een selectie van lokale bieren en wijnen – er is voor elk wat wils.
Culinaire beleving
Bij De Serre Staprijk staat een unieke culinaire beleving centraal, waarbij liefde voor eten, natuur en gastvrijheid samenkomen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van een onvergetelijk diner tussen het groen!
Neem nu contact met ons op om je plaats te reserveren en bereid je voor op een smaakvolle reis bij De Serre Staprijk!